Repliik. Salativalik peitu

Aivar Aotäht
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Aivar Aotäht
Aivar Aotäht Foto: Marko Saarm / Sakala

​Nii mõneski suures kaupluses on näljastel hea võimalus astuda ligi letile, millel pakutavast suupoolisest saab ise endale sobiliku salatikarbitäie kokku panna. Kõik oleks väga tore, kui poleks ühte aga. Nimelt on mõnes poes selline salatilett lahtine. See tähendab, et päev läbi ostjat ootavale toidule satub üksjagu tolmu ja muud nähtamatut mustust, mida ringi liikuvad inimesed paratamatult üles keerutavad. 

Kes peavad niisugust kirjeldust liiga pepsi inimese jutuks, võiksid mõelda sellele, et kaupluses käib paratamatult ka tõbiseid ja räpaseid inimesi. Kõik kätt suu ette panna ei mõista ja nii võib köhaga valla pääsenud batsill lahtisel toidul endale hea peidupaiga leida.

Kui ka see mõte ei tundu ebameeldiv, siis kas teie sööksite lauas istudes toitu, millele teised inimesed teie nähes peale rögistavad? 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles