Päkapikudisko ja rullnokad on tagasi

Margus Haav
, Sakala ajakirjanik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tõsised mehed üheksakümnendate allilmast: nahktagis ja kivipesuteksades autoriteet (Ott Aardam) ning lillas Versace hommikumantlis ja musta rotveilerit paela otsas hoidev veel autoriteetsem autoriteet (Taavi Eelmaa). Foto on tehtud filmivõtetel.
Tõsised mehed üheksakümnendate allilmast: nahktagis ja kivipesuteksades autoriteet (Ott Aardam) ning lillas Versace hommikumantlis ja musta rotveilerit paela otsas hoidev veel autoriteetsem autoriteet (Taavi Eelmaa). Foto on tehtud filmivõtetel. Foto: Kristjan Teedema

Eesti värskeim mängufilm, Triin Ruumeti hoogne ja valus debüüt «Päevad, mis ajasid segadusse» viib tagasi 1997. aastasse. Režissöör kisub valguse kätte taasiseseisvunud Eesti versiooni kauboikapitalismist, mis kohalikus kontekstis tähendas toore jõu ja raha kultust, metsavargusi ning ohjeldamatuid pidusid.

Film linastub eilsest Viljandis Männimäe külalistemajas, homme saab seda näha Ugala teatrikinos ning kolmapäeval ka Sakala keskuses. Viljandis on filmi vastu huvi väga elav. Homse Ugala seansi 250 piletit müüdi kiiresti läbi, lisaseansile on loo kirjutamise ajal pääsmeid veel saada. Filmis teevad kandvaid kõrval­osi Ugala teatri loominguline juht Ott Aardam ja sama teatri näitleja Klaudia Tiitsmaa.

Peost pittu

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles