Raudteeremont muudab graafikuid

Üllar Priks
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nädala sees sõidab rong tavalisest pisut aeglasemalt, kuid laupäeval ja pühapäeval peavad sõitjad Raplas bussi kolima.
Nädala sees sõidab rong tavalisest pisut aeglasemalt, kuid laupäeval ja pühapäeval peavad sõitjad Raplas bussi kolima. Foto: Elmo Riig

Esmaspäeval alustab Edelaraudtee Rapla kandis esimest remonditsüklit, mis toob muudatusi Tallinna ja Viljandi vahel sõitvate rongide graafikusse. See omakorda sunnib maavalitsust tegema korrektiive Viljandi liinibusside liikumisse.

Elroni kommunikatsiooni- ja turundusjuhi Mai Vahtriku kinnitusel teeb taristuettevõte Liiva–Rapla lõigul töid vaid öösiti ja nädalavahetustel. «See tähendab, et esmaspäevast reedeni liiguvad rongid täies ulatuses,» lausus ta.

Rongid asendatakse bussidega esmalt Kohila–Rapla lõigu mõlemal suunal laupäeval kella 10-st pühapäeval kella 17-ni, muul ajal saab sõita rongiga. Asenduseks on turismibussid ja jalgratast neisse võtta ei ole võimalik, küll aga kokkupandud lapsevankrit.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles