Julge Luige rind on rasvane

Kristiina Baum
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Heino Luik
Heino Luik Foto: Kristi Kivestu illustratsioon

Nähes enda ümber ebaõiglust, ei saa Heino Luik teisiti, kui peab sekkuma. Tung õiglus jalule seada on pannud teda kohtusse minema Evelin Ilvese vastu ja tõstatama Priit Toobali Keskerakonda kuulumise küsimuse partei aukohtus.

Abja vallavanem Peeter Rahnel on Karksi vallavolikogu liikme ning korrakaitse- ja keskkonnakomisjoni esimehe Heino Luigega olnud omal ajal Rahvarindes ja nüüd pikka aega Keskerakonnas. «Heinol on õigusest arusaamine ja õiglustunne tugevasti sees. Kui ta näeb, et midagi on valesti, siis ütleb ta selle välja. Kes meist oleks patuta, aga Priit Toobali suhtes oleme mõlemad kriitilised olnud,» rääkis ta.

Ja ühist on neil kahel enamgi. Mõlemad on lihtsad maamehed ja Keskerakonna programmi põhimõtete toetajad. Soovi erakonnast lahkuda pole Rahneli sõnul kummalgi, pigem püüavad nad õlg õla kõrval selle sisekliimat parandada ning otsustamist läbipaistvamaks ja demokraatlikumaks muuta. Palju on mõlgutatud mõtteid, miks väärt programmi ja suure toetusega erakond on endiselt valitsusest kõrvale tõrjutud.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles