Kahe linnaasutuse naabrid said linna peale kurjaks

Marko Suurmägi
, peatoimetaja asetäitja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jaak Alesma aia taga oli seni puudesalu, kuhu pääses tema aiast otse värava kaudu.  Nüüd avaneb see värav laoplatsile, kuhu tõenäoliselt tulevad suured killustiku- ja liivakoormad.
Jaak Alesma aia taga oli seni puudesalu, kuhu pääses tema aiast otse värava kaudu. Nüüd avaneb see värav laoplatsile, kuhu tõenäoliselt tulevad suured killustiku- ja liivakoormad. Foto: Elmo Riig

Mitu Viljandi Lina tänava elanikku on veendunud, et nende kruntide taga asuvalt lao­platsilt on ebaseaduslikult maha võetud hulk puid. Linnajuhid seda arvamust ei jaga, aga on nõus protestivate kodanikega kohtuma.

Ebaseaduslikkusele viitavad elanikud seetõttu, et linna väljastatud raieloal oli platsi omanikule Viljandi Veevärgile selgelt öeldud, et maha tohib võtta kümme kuuske, kaks kaske ja kaks vahtrat, võeti aga neli kaske rohkem. Õigupoolest ei pane Lina tänava inimesi kurjustama need neli puud, mille saagimine oli linna haljastus­spetsialisti Ursula Mikkori hinnangul siiski täiesti seaduslik, vaid see, et nende aiatagune on nüüd hulga inetum kui enne.

Puud varjasid koledust

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles