Noorel Viljandi firmal valmisid esimesed nutikad minimajad

Rannar Raba
, Sakala vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Reevo Kirna näitab 20-ruutmeetrise pindalaga suvilat, kuhu on mahutatud kööginurgaga elutuba ja duširuum-WC. Teise sama suurde minimajja on sisse seatud eesruumiga saun.
Reevo Kirna näitab 20-ruutmeetrise pindalaga suvilat, kuhu on mahutatud kööginurgaga elutuba ja duširuum-WC. Teise sama suurde minimajja on sisse seatud eesruumiga saun. Foto: Marko Saarm / Sakala

Kahe viljandlase ja ühe taanlase mullu asutatud osaühing SmartCabin loodab lähiajal leida esimesed ostjad Viljandi külje all Tomuskil endises autoremonditöökojas valminud minimajadele, mille paigaldamiseks pole tarvis linna- või vallavalitsusest ehitusluba küsida.

«Esimesed kaks tegime nii-öelda täispaketiga. Kasutasime kvaliteetseid ehitusmaterjale ja paigaldasime oma parima äranägemise järgi hea tehnika,» ütles ettevõtte juhataja Reevo Kirna läinud sügisel viimase lihvi saanud kahe majakese kohta. Üks neist on kööktoa ja duširuumiga suvila ning teine eesruumiga saun.

Hõlbus paigaldada

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles