Metsküla teed ei aita ka uus sats allkirju

Aivar Aotäht
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nagu eile tehtud fotolt näha, on kevade edenedes Metsküla tee tolmama hakanud, aga endiselt leidub ka kergelt poriseid kohti ning tekkinud on uusi auke.
Nagu eile tehtud fotolt näha, on kevade edenedes Metsküla tee tolmama hakanud, aga endiselt leidub ka kergelt poriseid kohti ning tekkinud on uusi auke. Foto: Elmo Riig

Kehvas seisus Metsküla tee remondi eest võitlejad eesotsas Suure-Jaani vallavanemaga saatsid maanteeametile uue pöördumise, kuid maanteeametile üksnes allkirjad või kirjad ei mõju.

Ühispöördumises märgitakse, et Viljandi–Metsküla tee kehv seisund on Viljandi ja Suure-Jaani valla elanike ning kinnistute omanike pidev aruteluteema. Asjaosalised avaldavad oma rahulolematust ja leiavad, et periooditi tolmav, porine ja auklik tee vajab remonti ja tolmuvaba katet. Kirja lõpus palutakse maanteeameti peadirektorit, et ta veel kord vaataks üle tänavused tööplaanid ja lülitaks kavva ka Viljandi–Metsküla tolmuvaba katte ehitamise.

Ühispöördumisele kirjutasid alla Suure-Jaani vallavanem Tõnu Aavasalu, Viljandi abivallavanem Sulev Kannimäe, Vastemõisa rahvakogu toimkonna liige Ako Luts, mittetulundusühingu Kodupaik Metsküla juhatuse esimees Maie Arba ja Viljandi valla kodanikualgatuse aktivist Heiti Pääsik.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles