Tootjate rännakud Virumaale panevad arendajaid ehitama

Marko Suurmägi
, peatoimetaja asetäitja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
See keset tööstusmaastikku seisev maja ehitati nõukogude ajal Viljandi Tarbijate Kooperatiivi kontoriks. 1990. aastatel kuulus see aktsiaseltsile Kolmeks ning tühjenes aegamisi. Nüüd on omanikul tekkinud plaan maja ülemised korrused eluruumideks kohendada.
See keset tööstusmaastikku seisev maja ehitati nõukogude ajal Viljandi Tarbijate Kooperatiivi kontoriks. 1990. aastatel kuulus see aktsiaseltsile Kolmeks ning tühjenes aegamisi. Nüüd on omanikul tekkinud plaan maja ülemised korrused eluruumideks kohendada. Foto: Elmo Riig

Kui Ida-Virumaalt töötajaid värbamas käivatelt Viljandi ettevõtjatelt päritakse, kuidas siin võiks eluruumi leida, siis ettevõtjatel head vastust ei ole, sest meil pole hästi toimivat kinnisvaraturgu.

«Seda olukorda võiks nimetada isegi turutõrkeks,» nentis siinse suurima tootmisettevõtte Viljandi Akna ja Ukse juht Rain Hüva. «Loodetavasti saab see varsti läbi.»

Üürikorterite nappusest on Viljandis räägitud pikka aega ning esimesed pingutused olukorra lahendamiseks on tehtud. Kinnisvaraarenduses tegutsev ettevõtja Raul Alliksaar on juba ehitanud Paalalinna kooli endisesse algklasside hoonesse korterid ning rajab praegu neid Pärnu maantee kaugemas otsas kunagi kontoriks planeeritud majja.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles