Lindu sihtiv relvatoru vaatas autoaknast välja

Karl-Eduard Salumäe
, Sakala arvamustoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ehkki pildil on Audi tagaukse aknaavast välja pistetud püssitoru raske märgata, nägi foto autor seda palja silmaga selgesti. Seda, kas murul kõndiv künnivares relvast maha lasti, ei jäänud ta jälgima.
Ehkki pildil on Audi tagaukse aknaavast välja pistetud püssitoru raske märgata, nägi foto autor seda palja silmaga selgesti. Seda, kas murul kõndiv künnivares relvast maha lasti, ei jäänud ta jälgima. Foto: Laido Valdvee

Viljandlane Laido Valdvee sattus pühapäeva õhtul pealt nägema, kuidas Jakobsoni tänava viaduktil seisis valget värvi Audi 100, mille tagumise ukse aknast oli välja pistetud püssitoru.

Relvaga sihiti viadukti ääres muru peal patseerivat künnivarest. Kui tiivuline edasi kõndis, liikus Audi temaga kaasa. Kell ligines 20-le.

Valdvee teadis, et linn õhkpüssiga linde küttida laseb, ega teatanud seepärast juhtumist politseile, ehkki esialgu tekkis tal küsimus, kas avalikus ruumis relva nähes tuleks seda teha. Seda, kas vares lasti maha ning seejärel ära koristati, ei jäänud ta vaatama.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles