Suveaeg toob teetöid nii põhja kui lõuna pool Viljandimaal

Aivar Aotäht
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tänavu rajatakse Viljandi ja Jämejala vahele maantee kõrvale kergliiklustee, mida on mitu aastat planeeritud.
Tänavu rajatakse Viljandi ja Jämejala vahele maantee kõrvale kergliiklustee, mida on mitu aastat planeeritud. Foto: Marko Saarm / Sakala

​Maanteeametil on Viljandimaal kulgevatel riigiteedel tänavu plaanis hulk erineva olemusega ehitustöid, millest viimased lõpevad hilissügisel.

Tähtsamate tööde pingerida koostades seadis maanteeameti lääne regiooni ehitusosakonna projektijuht Mario Kirt esikohale Valga–Uulu maantee umbes 14 kilomeetri pikkuse lõigu remondi. Suurem osa uuenevast maanteelõigust asub Abja-Paluoja ja Karksi-Nuia vahel, kuid samuti ootab ümberehitus Ainja ristmikku. Sama projekt hõlmab kolme kilomeetri pikkuse kõnni- ja jalgrattatee rajamist Ainja ristmikust Karksi-Nuiani.

Teisena märkis Kirt ära Imavere–Viljandi–Karksi-Nuia teekatte taastusremondi Paaksima ja Jaska ning Mudiste ja Võivaku vahel kogupikkusega  9,5 kilomeetrit. Sama riigihange nõuab töö tegijalt Tõrvaaru silla remontimist.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles