Holstre-Nõmme sätib end Mulgikrossi tarvis valmis

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eeloleval laupäeval peetakse Holstre-Nõmmel Mulgikrossi, mis on ühtlasi Balti mere karikavõistluste teine etapp, ning starti on oodata rahvusvahelist seltskonda.
Eeloleval laupäeval peetakse Holstre-Nõmmel Mulgikrossi, mis on ühtlasi Balti mere karikavõistluste teine etapp, ning starti on oodata rahvusvahelist seltskonda. Foto: Elmo Riig

Mõnda aega on Viljandi külje all Holstre-Nõmmel käinud tubli sagimine: kes lihvib rada ja kes kevadist võistlusvormi. Laupäeval saab nimelt teoks Mulgikross, kus nagu ikka pakuvad Eesti motokrossiparemikule konkurentsi paljude välisriikide sõitjad.

Kell 12 traditsioonilise sportlasi tutvustava ringsõiduga algava Mulgikrossi formaat pole muutunud: kolmes suuremas masinaklassis 85 cm³, MX2 ja MX Open osalejatele näeb juhend ette ühte pikemat ja kahte lühemat võistlusstarti. 50 ja 65 cm³ klassis osalevad noored sõitjad pääsevad rajale kaks korda.

Korraldusmeeskonna juht Martin Arumäe ütles, et rajale on oodata enamikku Eesti tipptegijaid, teiste seas mullu Open-klassis kõik sõidud kindlalt võitnud Gert Krestinovit.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles