Sakslased on Viljandi meeskonna pesamunadele silma peale pannud

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Karl Roosna oskustest on huvitatud Lõuna-Saksamaa klubi HBW Balingen-Weilstetten.
Karl Roosna oskustest on huvitatud Lõuna-Saksamaa klubi HBW Balingen-Weilstetten. Foto: Marko Saarm

Kaks Viljandi käsipallimeeskonna noort mängijat Karl Toom ja Karl Roosna käisid märtsi algul Saksamaa klubidele oma oskusi näitamas ning jätsid endast nii hea mulje, et lähipäevadel peaksid agentide vahendusel klubidest nendeni jõudma kirjalikud lepingud ehk kokkuleppe eelprojekt.

Mõlemad noormehed on võimalusest Saksamaa klubiga liituda loomulikult elevil, kuid enne dokumentidele allakirjutamist nad sel teemal just ülearu lobisema ei kipu. Kindel on see, et enne tänavuse hooaja lõppu nad kodulinna esinduskoosseisust ei lahku. Pealegi seisab Karl Toomel ees Audentese spordigümnaasiumi ja Karl Roosnal Viljandi gümnaasiumi lõpetamine.

Nädala eest 19-aastaseks saanud Karl Roosna tunnistas, et liitumine Bundesliga keskmike sekka kuuluva klubiga HBW Balingen-Weilstetten on ahvatlev. Hoolimata sellest, et isegi kui ta peaks lepinguni jõudma, tuleb suure tõenäosusega vähemalt ühe hooaja jooksul tõestada end selle noorte ehk alla 23-aastaste võistkonnas.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles