Juhiloata noormees viis neiu elu ja surma piirile

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
8. aprillil leidis Viljandi lähedal Peetrimõisa külas aset ränk liiklusõnnetus, mille põhjustas purjus ja juhiloata roolikeeraja.
8. aprillil leidis Viljandi lähedal Peetrimõisa külas aset ränk liiklusõnnetus, mille põhjustas purjus ja juhiloata roolikeeraja. Foto: Politsei

Ööl vastu reedet Viljandi lähedal Peetrimõisa külas juhtunud avariis sai üliraskelt viga 19-aastane Evelin. Roolis olnud juhiloata 23-aastane Raido pääses kriimustustega.

«See ei ole liiklusõnnetus. See on kuritegu,» hindas juhtunut Viljandi patrullitalituse juht Alar Sadam. Korduvalt juhiloata sõitmiselt tabatud Raido tegevuse uurimiseks alustati kohe kriminaalmenetlust.

Õnnetus juhtus reedel pisut pärast kella 2 Viljandi ja Kolga-Jaani vahelisel maanteel, kus varemgi juhiloata roolist tabatud Raido kaotas kontrolli enda juhitava Peugeot Partneri üle. Auto paiskus vasakule poole kraavi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles