Õhtupimeduses põles Kamara külas suur prahihunnik

Ketlin Beljaev
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kui mõni päev varem oli sellel Kamara kinnisel platsil põletatud väiksemaid prahihunnikuid, siis kolmapäeva hilisõhtul käisid päästjad kustutamas juba suurt hunnikut, mis seal ilma valveta põles.
Kui mõni päev varem oli sellel Kamara kinnisel platsil põletatud väiksemaid prahihunnikuid, siis kolmapäeva hilisõhtul käisid päästjad kustutamas juba suurt hunnikut, mis seal ilma valveta põles. Foto: Marko Saarm

6. aprillil kell 23.04 põles Abja vallas Kamara külas 13 meetrit pikk ja paar meetrit kõrge segaprahi hunnik, mille päästjad kella 1.19-ks kustutasid. Päästetöö juhi kogutud info põhjal oli seal mitu päeva väiksemates hunnikutes prahti põletatud, kuid lõpuks leegitses suur hunnik.

Prahihunnik, milles leidus nii puitmaterjali kui ehitusjääke, asus kinnisel territooriumil. Platsil tegutseb mitu ettevõtjat, kellest üks tegeleb näiteks küttepuudega.

Lõuna päästekeskuse kommunikatsioonijuht Marek Kiik ütles, et menetlusinspektoril ei õnnestunud kahjuks teada saada, millest suur prahihunnik süttis, kuid lõkke põletamise esmane nõue on, et seda tuleb valvata.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles