Poisid mekkisid Euroopa maadluspeo melu

, Tuleviku maadlusklubi president
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tristan Aleksandrov (sinises) tegi rahvusvahelisel turniiril «Tallinn Open» kaasa nii Kreeka-Rooma kui vabamaadluses. Edukam oli ta vabamaadluses, kus tuli neljandaks.
Tristan Aleksandrov (sinises) tegi rahvusvahelisel turniiril «Tallinn Open» kaasa nii Kreeka-Rooma kui vabamaadluses. Edukam oli ta vabamaadluses, kus tuli neljandaks. Foto: Elmo Riig / Sakala

Viljandi spordikooli poisid ammutasid möödunud nädalavahetusel Saku suurhallis korraldatud noorte maadlusturniiril «Tallinn Open» väärt kogemusi ja saavutasid ka korralikke tulemusi.

Seda võistlust võib kindlasti pidada Euroopa osavõtjaterohkeimaks maadlusturniiriks, sest kaasa tegi 1757 sportlast 21 riigist.

Paremad selgitati kuues vanuseklassis, 112 kehakaalus, Kreeka-Rooma, vaba- ja naistemaadluses. Välja jagati 672 eri värvi medalit ja auhinnati iga kehakaalu kuut paremat. Maadeldi 15 matil ja õigust mõistis ligi 100 kohtunikku, kellest rohkem kui pooled olid rahvusvahelise kategooriaga.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles