Žürii liikme põhjendus ajendas Karksi-Nuia õpetajat sõna võtma

Ketlin Beljaev
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Koolitantsu» finaalis võiduta jäänud «Beeta inimene» räägib juhendaja Reet Kasepalu sõnul tüdrukutest, kes ei taha olla teisejärgulised hampelmannid, samal ajal kui alfaisased nende eest kõik otsused langetavad. Foto on tehtud jaanuaris Viljandi eelvooru ajal. Tookord hindas žürii Limitlessi kava Hebe omast tugevamaks.
«Koolitantsu» finaalis võiduta jäänud «Beeta inimene» räägib juhendaja Reet Kasepalu sõnul tüdrukutest, kes ei taha olla teisejärgulised hampelmannid, samal ajal kui alfaisased nende eest kõik otsused langetavad. Foto on tehtud jaanuaris Viljandi eelvooru ajal. Tookord hindas žürii Limitlessi kava Hebe omast tugevamaks. Foto: Elmo Riig

Pärast seda, kui Viljandi gümnaasiumi tantsurühm Hebe oli tulnud «Koolitantsu» finaalvõistlusel laureaadiks, asus talle samas kategoorias alla jäänud Karksi-Nuia õpilaste juhendaja Reet Kasepalu žürii liikmelt selle kohta aru pärima ja sai üllatava vastuse.

Nädalavahetusel peeti Jõhvi kontserdimajas festivali «Koolitants 2016» finaallahing, kus said kokku eelvoorudest edasipääsenud rühmad kogu Eestist. Tänavu võisteldi esimest korda ka kategoorias «Kooli tants», mis oli mõeldud üldhariduskoolides tegutsevate rühmade õpilastele, kes ei soovi võistelda tantsukoolide ja -stuudiotega.

Selles kategoorias lõi kaasa ka Kitzbergi gümnaasiumis tegutsev rühm Limitless, keda oli maakondlikus voorus X–XII klassi arvestuses kavaga «Beeta inimene» hinnatud paremaks kui finaalvõistluse võitnud Viljandi gümnaasiumi Hebet kavaga «Rio rannas».

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles