Linnapea tunnustas matemaatikasõpru

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eile kogunesid August Maramaa matemaatikavõistluse parimad raekotta, kus neid tunnustasid Viljandi linnapea Ando Kiviberg (paremalt teine) ja August Maramaa järeltulija Markus Haamer (keskel).
Eile kogunesid August Maramaa matemaatikavõistluse parimad raekotta, kus neid tunnustasid Viljandi linnapea Ando Kiviberg (paremalt teine) ja August Maramaa järeltulija Markus Haamer (keskel). Foto: Johan-Kristjan Konovalov

Eile pärastlõunal kogunesid Viljandi raekotta legendaarse linnapea August Maramaa nimelise matemaatikaülesannete lahendamise võitluse parimad.

4. märtsil Kesklinna koolis peetud mainekast võistlusest olid osa võtma kutsutud maakondlikul matemaatikaolümpiaadil oma vanuseklassis 1.–7. koha saanud õpilased. Võisteldi VII ja VIII, IX ja X ning XI ja XII klassi arvestuses.

Võistluse peakorraldaja on Viljandi gümnaasiumi matemaatikaõpetaja Toomas Rähn. Ülesanded koostasid ja võistlustöid kontrollisid Tiina Vilberg, Merle Sukk ja Simo Pähk.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles