Jakobsoni kool tõusis võistlussarjas koha võrra

, Jakobsoni kooli õpetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Möödunud aastal võitis Paalalinna kooli õpilane Kelly Heinpõld «TV 10 olümpiastardi» kolmandal etapil vanema vanuserühma tütarlaste kuulitõuke sarja kõigi aegade edetabeli kümnenda tulemusega.
Möödunud aastal võitis Paalalinna kooli õpilane Kelly Heinpõld «TV 10 olümpiastardi» kolmandal etapil vanema vanuserühma tütarlaste kuulitõuke sarja kõigi aegade edetabeli kümnenda tulemusega. Foto: Erakogu

Sarja «TV10 olümpiastarti» laupäeval Tartus peetud kolmanda osavõistluse järel tõusis Viljandi Jakobsoni kool võistkondlikule teisele kohale. Kesklinna kool on kuues, Paalalinna kool kümnes ja August Kitzbergi nimeline gümnaasium 20.

Viljandimaa noortest oli sel etapil edukaim Paalalinna kooli õpilane Kelly Heinpõld: ta võitis vanemate tütarlaste kuulitõuke tulemusega 11.79. Samas arvestuses sai Heidi Bergštein Kitzbergi gümnaasiumist tulemusega 10.19 viienda koha.

Poiste noorema vanuserühma teivashüppes teenisid Viljandimaa poisid kolm kohta kümne parema seas. Neist edukaim oli Jakobsoni kooli õpilane Andreas Hantson, kes oli tulemusega 2.41 kolmas. Kõrguse 2.31 ületasid Ander Järvsoo Jakobsoni ja Marten Roasto Kesklinna koolist. Järvsoo sai viienda ja Roasto üheksanda koha.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles