Kullalahingus on vastamisi vanad rivaalid

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ühes pühapäeval peetud maakonna korvpalli meistrivõistluste poolfinaalkohtumises võitis AP Mets (valges vormis) mulluse finalisti Eesti Maavara / Baltic Agro.
Ühes pühapäeval peetud maakonna korvpalli meistrivõistluste poolfinaalkohtumises võitis AP Mets (valges vormis) mulluse finalisti Eesti Maavara / Baltic Agro. Foto: Elmo Riig

Viljandimaa korvpalli meistrivõistluste kullaheitlus viib kokku mulluse ja tunamulluse meistri ehk meeskonnad Hansa Ilutulestikud ja AP Mets.

Pühapäeval peetud poolfinaalides alistas AP Mets pärast kaotatud avapoolaega 73:60 Eesti Maavara / Baltic Agro ning Hansa Ilutulestikud 80:74 Mõisaküla meeskonna.

Tiitlivõistluste medaliomanikud selguvad eeloleval nädalavahetusel Viljandi spordihoone suures saalis. Nii kulla- kui pronksilahing tähendavad kahte kohtumist ning võitja selgitamiseks nende tulemused liidetakse.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles