Uus uurimine puudutab lapse ründamist

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Veebruaris reaalselt trellide taha minemisest mitmendat korda pääsenud Kermo Anvelti suhtes on algatatud juba uus kriminaalmenetlus. Väidetavalt ründas ta oma laste ema õe 11-aastast poega.

Poisi isa Karmo Saar rääkis Sakalale, et samas korteris viibinud tema ja Anvelti poja vahel oli tekkinud tüli ja tema poiss lukustas ennast koos kommidega eraldi tuppa. See oli ärritanud Anvelti poega, kes helistas oma isale. Seepeale tuli Kermo Anvelt kohale ja nõudis, et Saare poeg ta tuppa laseks. Kui too ei julgenud seda teha, lõi Anvelt poisi isa süüdistuse kohaselt ukse jõuga lahti ja haaras lapsel kõrist.

Karmo Saar, kes ei viibinud ise kohal, andis juhtunust teada korrakaitsjatele. Prokuratuurist kinnitati, et laekunud andmete kontrollimiseks alustas politsei kriminaalmenetlust karistusseadustiku paragrahvi järgi, mis käsitleb kehalist väärkohtlemist. Kahtlustuse esitamiseks ei ole praeguseks piisavalt tõendeid kogutud.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles