Sakala kõrgliiga meeskond ootab konkurentide otsust

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Nädala eest Eesti lauatennise meistrivõistlustel lõppenud põhiturniiril nelja tugevama sekka jõudnud Viljandi lauatenniseklubi Sakala kõrgliiga meeskond ootab konkurentidelt otsust, kes soovib neid endale poolfinaalis vastaseks saada.

Eesti võistkondlikel lauatennise meistrivõistlustel pääsevad kõrgliiga neli edukamat meeskonda play-off-turniirile ning seal on esimese asetusega meeskonnal õigus endale poolfinaalturniiri vastane ise valida. Viljandi lauatenniseklubi Sakala juhi Peeter Allikoja sõnul pole põhiturniiri võitnud Maardu klubi esindus oma valikust veel teada andnud.

Et Sakala meeskond oli endale koha nelja seas taganud juba enne viimast mängudepäeva, jätsid viljandlased kasutamata oma välismängija teened ning nagu oli varem tunnistanud meeskonna esinumber Rivo Saaremäe, on neil väga raske viimasel päeval kolme edukama vastu võitu loota. «Läheme proovima ja üritame, aga võitu saada on siiski väga keeruline,» ütles Saaremäe möödunud nädalal, mõned päevad pärast Eesti individuaalseid meistrivõistlusi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles