Tulevik alistas võõrsil Santose

Alvar Loog
, jalgpallihuviline
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viiest seni peetud kohtumisest neli võitnud Viljandi Tulevik peab oma järgmise kohtumise kodustaadionil tuleval teisipäeval FC Flora U-21 võistkonnaga. Pildil on palliga Tuleviku meeskonna kapten Tanel Lang, kes lõi neljapäevasel kohtumisel kolmanda värava.
Viiest seni peetud kohtumisest neli võitnud Viljandi Tulevik peab oma järgmise kohtumise kodustaadionil tuleval teisipäeval FC Flora U-21 võistkonnaga. Pildil on palliga Tuleviku meeskonna kapten Tanel Lang, kes lõi neljapäevasel kohtumisel kolmanda värava. Foto: Marko Saarm

Neljapäeva õhtul Tartus Annelinna kunstmuruväljakul peetud esiliigakohtumises oli Viljandi Tuleviku meeskond tulemusega 3:2 parem Tartu Santosest.

Tulevik alustas kõrge meeskondliku survega, mis andis resultatiivse tulemuse juba kohtumise kolmandal minutil, kui keskväljal võidetud pall liikus läbi Roger Teori trahvikasti Indrek Ilvesele, kes kõigepealt selle parema jalaga vastu väravavahti lõi, ent seejärel palli vasakuga terava nurga alt tühja väravasse suunas.

Tulevik duubeldas oma eduseisu 24. minutil, mil pall Karel Kübara antud karistuslöögist leidis trahvikastis kordamööda kaks Santose mängijat ning lõpetas oma teekonna postide vahel. Omavärava sai enda nimele Karl Rudolf Õigus.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles