Kas armastada või vihata?

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kontsertetendusel näeme, millised ootamatud viperused võivad esinejat enne kontserti oodata lava taga ja laval.
Kontsertetendusel näeme, millised ootamatud viperused võivad esinejat enne kontserti oodata lava taga ja laval. Foto: Erakogu

Sellele küsimusele saab muusikasõber loodetavasti vastuse täna kell 19 Viljandi pärimusmuusika aidas algaval kontsertetendusel «Ai Heit Mjuuzik!» (loe: «I hate music» ehk «Ma vihkan muusikat»).

Pealkiri, mille kirjapilt ei allu ühelegi õigekirjareeglile, justkui nõretaks negatiivsest tundehoost. Siiski on asja sisu muus: näeme, kuidas lavajõud ehk muusikud ja lavatagused jõud teevad koostööd, et üks kontsert õnnestuks. Näeme, millised viperused ja ootamatused võivad esinejat enne kontserti oodata lava taga ja laval.

Teadagi on iga artist omaette isiksus, mõnel suurem ego, mõnel väiksem. Isiksustest – ja mõnikord mitte väikese egoga – koosneb ka lavatagune meeskond ja nii ei pruugi nad mõnikord üksteist mõista. Nii et konfliktid asjaosaliste vahel on vältimatud.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles