Turniiril on käes ärevad ajad

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Maakonna korvpallimeistrivõistlustel tiitlikaitsja seisuses alustanud Hansa Ilutulestike esindus (heledates särkides) alistas pühapäeval peetud veerandfinaalis võistkonna Ostakatel.ee.
Maakonna korvpallimeistrivõistlustel tiitlikaitsja seisuses alustanud Hansa Ilutulestike esindus (heledates särkides) alistas pühapäeval peetud veerandfinaalis võistkonna Ostakatel.ee. Foto: Marko Saarm / Sakala

Jaanauri lõpul alanud Viljandimaa korvpalli meistri selgitamine on jõudnud väga kaalukasse faasi. Turniiriformaadist tulenevalt on kahe poolfinaalimängu tähtsus vaata et medalimängudest suuremgi.

Nimelt näeb tänavuste korvpallimeistrivõistluste juhend ette, et poolfinaalides selgub võitja ühe mängu tulemusel, medalimängudel jääb aga korduskohtumises veel võimalus väiksemaid eksimusi siluda. Tõsi, kaotajatele pöördumatute tagajärgedega möödusid turniiril ühe mängu tulemustega ka eelmisel nädalavahetusel lahenduse saanud veerandfinaalid.

Ülehomme Viljandi spordihoone suures saalis mängitavates turniiri poolfinaalides on vastamisi AP Mets ja Eesti Maavara / Baltic Agro ning teises Hansa Ilutulestikud ja Mõisaküla. Mängud algavad kell 13.40 ja kell 15.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles