Mobiiliäpp annab Viljandi eakatele tasuta bussisõidu

Aivar Aotäht
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Näitleja Luule Komissarov uuris eile nutitelefoni võimalusi ja ütles, et on seni sellistest asjadest mööda käinud, kuid ehk võiks tasuta bussisõidu nimel lõpuks nutitelefoni ka endale soetada.
Näitleja Luule Komissarov uuris eile nutitelefoni võimalusi ja ütles, et on seni sellistest asjadest mööda käinud, kuid ehk võiks tasuta bussisõidu nimel lõpuks nutitelefoni ka endale soetada. Foto: Elmo Riig / Sakala

NB! Tegemist on 1. aprilli uudisega.

Tasuta bussisõitu nõudnud Viljandi pensionäride pingutused on vilja kandnud. Linnavalitsuse ja erafirma koostöös valmis mobiiliäpp, mille kaudu on linna ühistransport eakatele taas piiramatult prii.

Viljandi linnapea Ando Kiviberg ütles, et varem olid ametnikud eakate tasuta bussisõidu võimalusi vaagides stampides kinni. 

«Niisamuti on öeldud riigijuhtimise puhul, et ametnikud vaatavad elu läbi Exceli tabeli ning arvude taha ei osata või ei taheta näha,» rääkis ta. «Mõni aeg tagasi pidas Viljandi sotsiaalamet aga mõttetalguid, millele kaasasime noored tegusad mehed, kes on end tõestanud mitme põneva internetiprojektiga.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles