Rahulikule konverentsile järgnes kaebus aukohtusse

Ketlin Beljaev
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Keskerakonna Viljandimaa juhina jätkav Helmut Hallemaa soovib uuesti käima panna noortekogu, mis pole nähtavalt tegutsenud. Vasakul Karl Õmblus, kes valimistel Hallemaale alla jäi.
Keskerakonna Viljandimaa juhina jätkav Helmut Hallemaa soovib uuesti käima panna noortekogu, mis pole nähtavalt tegutsenud. Vasakul Karl Õmblus, kes valimistel Hallemaale alla jäi. Foto: Elmo Riig

Teisipäeval Sakala keskuses peetud Keskerakonna Viljandimaa piirkonna aastakonverentsil valiti esimehena jätkama Helmut Hallemaa, kes edestas vastaskandidaate Juhan Juhkamsood ja Karl Õmblust.

Viljandi linnavolikogu liige Helmut Hallemaa on juhtinud Keskerakonna siinset piirkonda 2011. aasta kevadest. Seekordsel aastakonverentsil, millele tuli 600-st kutsutud liikmest 136, pooldas tema kandidatuuri 53 inimest. Et täidetud sedeleid kukkus kasti 121, jagus 39 häält Karl Õmblusele ja 29 Juhan Juhkamsoole. 

Helmut Hallemaa sõnul oli huvitav see, et seekordsel konverentsil avaldusid äärmiselt aktiivsed poliitilised hoiakud. Juba see, et esimeheks kandideeris kolm inimest ning juhatusse, kuhu valiti 13 liiget, oli soovijaid 28, oli Hallemaa sõnul väga hea näitaja.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles