Poistele jagus Põlvas võite kolmes grupis

, Tuleviku maadlusklubi president
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandi spordikoolis treenivad Rene Talts (punases) ja Janar Lips hõivasid turniiril oma võistluskaalus kaks kõrgemat kohta, poiste omavahelises maadluses jäi peale Rene Talts.
Viljandi spordikoolis treenivad Rene Talts (punases) ja Janar Lips hõivasid turniiril oma võistluskaalus kaks kõrgemat kohta, poiste omavahelises maadluses jäi peale Rene Talts. Foto: Elmo Riig

Laupäeval maadlesid Viljandi spordikooli noormehed Põlvas noorte võistlussarja teisel etapil, kus neid saatis korralik edu. Viljandimaa poisid tõid koju kolm esikohta, ühe teise ja neli kolmanda koha auhinda.

Noorte maadlejate sarjas «Nublust Nabiks» kaasa teinud 2001. aastal ja hiljem sündinud sportlaste hulgas teenisid Viljandi spordikooli õpilastest esikoha Rene Talts (kaalus alla 23 kg), Tristan Aleksandrov (35 kg) ja Kender Annus (73 kg).

Rene Talts alustas turniiri seljavõiduga kohtlajärvelase Mikhail Kostišini üle ning pärast Albara Chopolajevi alistamist 12:2 jõudis finaalmatšile, kus oli teda ootamas treeningukaaslane Janar Lips. Temagi oli juba alistanud mõlemad eespool nimetatud konkurendid. Viljandi poiste omavaheline finaal möödus mõlemale häid võimalusi pakkudes ja tasavägiselt, ent lõpusireeniks oli Rene Talts ühepunktises eduseisus 6:5.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles