Laigulised mehed peavad Puiatus pauguta õppust

Karl-Eduard Salumäe
, Sakala arvamustoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaitseväelastel on homseni Puiatus õppus. Nad on end sisse seadnud endisesse erikooli majja, kus harjutavad asustatud alal paiknemist.
Kaitseväelastel on homseni Puiatus õppus. Nad on end sisse seadnud endisesse erikooli majja, kus harjutavad asustatud alal paiknemist. Foto: Marko Saarm / Sakala

Üle saja kaitseväelase on täna kolmandat päeva Puiatu külas. Staabi- ja sidepataljon korraldab seal õppust, mis on ettevalmistus veidi enam kui kuu aja pärast kogu Lõuna-Eestit haaravaks «Kevadtormiks».

«Puiatu õppus on väga tähtis osa staabi- ja sidepataljoni ajateenijate väljaõppest ning aitab kaasa kaitseväe suurõppuse «Kevadtorm» õnnestumisele,» ütles õppuse korraldaja kapten Philipp Ainso.

Laigulised mehed on seadnud end sisse endisesse erikooli hoonesse ja tegutsevad seal homseni. «Harjutatakse asustatud alal paiknemist,» selgitas Philipp Ainso.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles