Rahva esmane eelistus on Kaljurand

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Marina Kaljurand
Marina Kaljurand Foto: Mihkel Maripuu

Eesti Päevalehe tellitud ja Turu-uuringute aktsiaseltsi märtsis korraldatud küsitluse järgi toetab praegust välisministrit Marina Kaljuranda presidendina 31 protsenti kõigist vastanutest ja 35 protsenti valimisealistest kodanikest.

Kõigi vastajate eelistustes on 15 protsendiga teisel kohal Edgar Savisaar. Siim Kallast ja Indrek Tarandit toetab presidendina võrdselt 10 protsenti, Arnold Rüütlit neli protsenti, Ene Ergmat kolm protsenti, Mart Helmet, Urmas Paeti ja Jaak Jõerüüti võrdselt kaks protsenti, Eiki Nestorit ja Tunne Kelamit võrdselt üks protsent küsitletutest. Kedagi muud näeks presidendina kolm protsenti ja oma eelistust ei osanud öelda samuti kolm protsenti küsitletutest.

Marina Kaljurand võttis toetuse suurenemist endiselt eelkõige hinnanguna oma praegusele tööle välisministrina. Ta kordas, et ei kavatse ajast ette rutata.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles