Põllumeeste konverents tuleb aprilli alguses

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Juba mitu aastat järjest kogunevad põllumehed varakevadel Olustvere mõisa saali konverentsile «Põllumees kui tippjuht». Foto on tehtud mullusel kokkusaamisel.
Juba mitu aastat järjest kogunevad põllumehed varakevadel Olustvere mõisa saali konverentsile «Põllumees kui tippjuht». Foto on tehtud mullusel kokkusaamisel. Foto: Elmo Riig / Sakala

Tuleval reedel peetakse Olustvere lossis juba 11. konverentsi «Põllumees kui tippjuht», kus kuulutatakse neljandat korda välja ka põllumajandussektori tippjuht ehk sektori silmapaistvaim ettevõtja. 

Olustvere teenindus- ja maamajanduskooli direktori Arnold Pastaku sõnul on konverentsist üheteistkümne aastaga kujunenud põllumajandussektoris oodatud varakevadine suursündmus, kus arutletakse protsesside üle, mis meil ja maailmas parasjagu toimuvad.

«Sel aastal on fookuses põllumajanduspoliitikaga seonduvad teemad nii Euroopa Liidu kui Eesti kontekstis, arutleme Eesti majanduse tulevikuväljavaadete üle, analüüsime põhjalikult julgeolekupoliitikat ning arutleme meedia rolli üle kriisiolukordade kajastamisel. Räägime ka piimaturul toimuvast ning sisserände ohtudest ja võimalustest,» ütles Pastak. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles