Raske viik upitas mehed poolfinaali

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandi HC ja HC Kehra / Horizon Pulp & Paper meeskond on tänavu meistriliiga põhiturniiril pidanud viis lahingut. Viimati viiki mängitud kohtumise kõrval on mõlemad saanud omavahelistes mängudes kaks võitu ja kaks kaotust, ent nendes visatud väravate vahe annab koondtabelis eelise viljandlastele.
Viljandi HC ja HC Kehra / Horizon Pulp & Paper meeskond on tänavu meistriliiga põhiturniiril pidanud viis lahingut. Viimati viiki mängitud kohtumise kõrval on mõlemad saanud omavahelistes mängudes kaks võitu ja kaks kaotust, ent nendes visatud väravate vahe annab koondtabelis eelise viljandlastele. Foto: Elmo Riig

Reedel Kehras Eesti käsipallimeistrivõistluste põhiturniiril võidulisa noolimas käinud viljandlastele valmistas 22:22 viigitulemus HC Kehra / Horizon Pulp & Paper meeskonnaga teatud pettumust, ehkki otsepääsu poolfinaali nad sellega endale ikkagi tagasid.

Seni vahegrupiturniiril kõik konkurendid alistanud Viljandi HC eesmärk oli tagada otsepääs meistriliiga poolfinaali ehk hõivata koht põhiturniiri kahe parema seas. Selle tööga said mehed võõral väljakul hakkama. Samas on viljandlastel veel säilinud teoreetiline võimalus ka põhiturniir võita.

Viljandi HC peab põhiturniiri viimase kohtumise kodusaalis homme kell 19 HC Viimsi / Tööriistamarketit võõrustades, Kehra ja Põlva meeskond rahmeldavad samal ajal Põlvas.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles