Abja näitab reoveele suuna kätte

Sigrid Koorep
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Käimasolevate vee- ja kanalisatsioonitöödega tehakse korda Abja-Paluoja keskuse ning Sarja tee piirkond, kus varem ühisveevärki ei olnud.
Käimasolevate vee- ja kanalisatsioonitöödega tehakse korda Abja-Paluoja keskuse ning Sarja tee piirkond, kus varem ühisveevärki ei olnud. Foto: Elmo Riig / Sakala

Abja-Paluojal järve äärest üles tulles takistab peatänavale jõudmist kopp. Töömees selle roolist tähendas, et torude paigaldamine käib juba 24. jaanuarist ja seda jätkub kindlasti veel mitmeks kuuks. 

Käsil on Abja-Paluoja vee- ja kanalisatsioonitorustiku ehitamise ja rekonstrueerimise kolmas järk. Uus torustik rajatakse Sarja tee piirkonda, kus varem ühisveevärki ei olnud. Lisaks vahetatakse linna keskuses vanad vee- ja kanalisatsioonitorud uute vastu. 

Praeguseks on osaühingu Abja Elamu projektijuhi Liisi Rääbuse sõnul töödega jõutud nii kaugele, et väikesed tänavalõigud on veel jäänud ja kui ilm lubab, järgneb tänavate taastamine. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles