Kadetid jätkasid edukat jada

, Tuleviku maadlusklubi president
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kevin Aas (pildil kangiga) on üks neljast Viljandimaa maadlejast, kes harjutavad Tääksi spordiakadeemias. Nad õpivad Suure-Jaani koolis ja treenivad kaks korda päevas. Esimesel aastal vormisid kaks projektis osalejat Eesti meistri medali. Pilt on tehtud noorte treeningul.
Kevin Aas (pildil kangiga) on üks neljast Viljandimaa maadlejast, kes harjutavad Tääksi spordiakadeemias. Nad õpivad Suure-Jaani koolis ja treenivad kaks korda päevas. Esimesel aastal vormisid kaks projektis osalejat Eesti meistri medali. Pilt on tehtud noorte treeningul. Foto: Marko Saarm

Tuleviku maadlusklubi korraldusel laupäeval Viljandi spordihoones teoks saanud Eesti kadettide vabamaadluse meistrivõistlustel pärjati kullaga kaks kohalikku noormeest ning Viljandisse jäi ka võistkondlik võidutrofee.

Tiitlivõistlustele olid oodatud sportlased, kelle sünniaasta on 1999 või 2000, ning arsti ja treenerite eriloaga lubati osalema ka kuni kaks aastat nooremaid. Võistkondlikus konkurentsis oli esindatud 20 maadlusklubi. Paraku oli seekordne turniir viimaste aastate osavõtuvaeseim.

Esikohal troonis Tääksi spordiakadeemia ja Viljandi spordikooli õpilastest koosnev Viljandi Tulevik, jättes teiseks Juhani klubi Märjamaalt ja kolmandaks Abergi klubi Tallinnast.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles