Cleveron mõtleb tehase laiendamisele

Rannar Raba
, Sakala vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Cleveron tehas Viljandi linnas
Cleveron tehas Viljandi linnas Foto: Elmo Riig / Sakala

Viljandi Männimäe tööstuspiirkonna servas pakiautomaate tootev osaühing Cleveron esitas eelmisel nädalal linnavalitsusele avalduse sooviga alustada oma kinnistul uut detailplaneeringut. Eesmärk on ette valmistada paberid tehase võimalikuks leienduseks.

Ettevõtte juht ja omanik Arno Kütt rõhutas, et praegu on üksnes planeerimise faas, nii et detailplaneeringu algatamine ei tähenda veel kindlat plaani lähiajal kopp maasse lüüa. «Arutame, milline võiks olla suuremate mahtude puhul meie tootmislogistika. Reaalsed ehitusotsused sõltuvad juba sellest, kas ja milliseid tellimusi õnnestub saada. Neis asjus on otsad esialgu lahti,» rääkis ta.

Mullu sügisel sõlmis Cleveron koostöölepingu USA ettevõttega Bell and Howell, kes muu hulgas loob suurtele postifirmadele tarvilikke tehnilisi lahendusi ning varustab neid näiteks sortimisliinide ja tarkvaraga. Kui kahe firma lepingus sõnastatud eesmärgid peaksid loodetud kujul vilja kandma, on Cleveron valmis viie aasta jooksul Ameerikasse müüma umbes 15 000 kõrgtehnoloogilist robotpakiautomaati.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles