Brüsselis elanud poliitik: elu peab edasi minema

Rannar Raba
, Sakala vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Randel Länts möönab, et tema arvates ei olegi suuri linnu võimalik läbinisti turvaliseks muuta, sest seal on inimestel palju anonüümsust.
Randel Länts möönab, et tema arvates ei olegi suuri linnu võimalik läbinisti turvaliseks muuta, sest seal on inimestel palju anonüümsust. Foto: Elmo Riig

Ligi seitse aastat Euroopa Parlamendi juures eri ameteid pidanud ja Brüsselis elanud Viljandi poliitik Randel Länts nõustub oletusega, et eile mitmekümne inimese elu nõudnud pommiplahvatustega püüti korraga haiget teha võimalikult paljude Euroopa riikide inimestele.

Randel Länts, kui otseselt teid, kes te olete märkimisväärse osa elust Brüsselis veetnud, äsjane terrorirünnak puudutas?

Seos on üpris otsene. Mul on hulk tuttavaid ja sõpru, kes rünnakukoha lähedal eurokvartalis elavad või iga päev liiguvad. Tean ka inimesi, kes olid veidi enne plahvatusi lennujaamast läbi käinud. Mõnigi neist figureeris täna (eile – toimetus) ka Eesti meediakanalites.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles