Festival tutvustab akadeemiat

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Tartu ülikooli Viljandi kultuuriakadeemia üliõpilaste algatatud festival «Oma lugu» tuleb sel kevadel juba kolmandat korda.

Kahepäevane festival algab täna Viljandis. See ühendab tudengeid erialadevahelise koostöö kaudu ning tutvustab kultuuriakadeemiat tulevastele sisseastujatele ja laiemale avalikkusele.

Festivali tänane programm Viljandi pärimusmuusika aidas on mõeldud inspiratsiooni ammutamiseks. Hommik algab tantsupedagoogika lektori Anu Söödi tantsujoogaga ning päeval räägivad lugusid oma erialast, kogemustest ja teekonnast iseendani džässkitarrist ja muusikavaldkonna edendaja Virgo Sillamaa, teleajakirjanik Anna Gavronski, poetess Doris Kareva ning näitleja ja lavastaja Üllar Saaremäe. Õhtu naelaks on kultuuriakadeemia tudengite endi lavastatud harrastusmuusikal, milles vaadeldakse kõrgkooli sisseastumise kadalippu kogu selle võlus ja valus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles