Töökoda kustutama läinud päästjaid ootas tühi veevõtukoht

Ketlin Beljaev
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kui päästjad sündmuskohale jõudsid, põles suur hoone, kus tehti autoremonditöid, lahtise leegiga. Selles seisev sõiduauto, mille keevitamisest tuli alguse sai, hävis. Garaažis oli suurel hulgal autorehve ja tööriistu, millest osa õnnestus päästa.
Kui päästjad sündmuskohale jõudsid, põles suur hoone, kus tehti autoremonditöid, lahtise leegiga. Selles seisev sõiduauto, mille keevitamisest tuli alguse sai, hävis. Garaažis oli suurel hulgal autorehve ja tööriistu, millest osa õnnestus päästa. Foto: Kenno Soo

Saarepeedi külas asuvas garaažis võttis keevitamise ajal lendu läinud punane kukk nii auto, mille armatuurialuste juhtmete kallale ta pääses, kui ka seda ümbritseva töökoja, kus kohalikud bemmisõbrad oma sõidukeid putitamas käisid.

Et lugeda laupäeva õhtul süttinud hoone juures kokku BMW-sid, tuleb ühe käe sõrmedest puudu. Kui garaažis olevast sõidukist jäi järele vaid vrakk, siis kolm väljas seisvat sama margi esindajat said tulekahjustusi. Leegid jätsid puutumata vaid maja küljele pargitud autod.

Kohalikud teadsid rääkida, et garaaži juures toimetasid noormehed oma autode kallal hobi korras. Lähedal asuvas kortermajas elav Aivar Miil tõdes, et tegelikult tuli töökoda vaid kasuks, sest enam polnud majade vahel kihutamist. Et kuraasitajaid ohjeldada, panid elanikud Miili sõnul maha isegi lamavad politseinikud.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles