Projekteerimisfirma uuris, kas tervisekeskust võiks lammutada

Marko Suurmägi
, peatoimetaja asetäitja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandi tervisekeskus asub vanalinna muinsuskaitseala piiril. See tähendab, et hoone fassaadi ei tohi muuta. Küll on aga võimalik hoonet laiemaks ehitada, kui linnavalitsus selleks loa annab.
Viljandi tervisekeskus asub vanalinna muinsuskaitseala piiril. See tähendab, et hoone fassaadi ei tohi muuta. Küll on aga võimalik hoonet laiemaks ehitada, kui linnavalitsus selleks loa annab. Foto: Marko Saarm

Tallinnas tegutsev projekteerimisfirma uuris eelmisel nädalal Viljandi linnavalitsuselt, kas Turu tänaval paikneva tervisekeskuse võiks maha lammutada. Linna peaarhitekt teatas reedel, et hoonet võib küll laiendada, aga mitte lammutada.

Südalinna tervisekeskuse nime all tegutsev ettevõte asub ametlikult kahel aadressil: Turu tänav 8 ja Turu tänav 10. Üks selle omanikke Rainer Aamisepp märkis, et ettevõttel ei ole mingit plaani maja lammutada või ümber ehitada, küll aga tunnistas ta, et eesmärk on kinnistu maha müüa.

Aamisepp pakkus, et projekteerimisfirma esitas linnavalitsusele eelmainitud küsimuse mõne potentsiaalse ostja palvel. Seda, kas mõni ostjakandidaat on omanikega juba kaubale saanud, Aamisepp ei öelnud. «Lepingut pole kellegagi allkirjastatud,» nentis ta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles