Metsavedu mööda sulanud koduteed muserdab kõndijat

Karl-Eduard Salumäe
, Sakala arvamustoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ehkki Järtsaare küla juures kulgev pisike tee oli ka neljapäeval sõiduautoga läbitav, tulnuks seal jalgsi käies trotsida mudakihti ja porilompe.
Ehkki Järtsaare küla juures kulgev pisike tee oli ka neljapäeval sõiduautoga läbitav, tulnuks seal jalgsi käies trotsida mudakihti ja porilompe. Foto: Marko Saarm

Kolga-Jaani vallas Järtsaare küla juures kulgeva pisikese, poolteise kilomeetri pikkuse umbtee tagumises otsas ei liigu harilikult isegi sõiduautod. Viimasel ajal on seda kasutanud aga metsaveokid ning tekitanud mudakihi, mis nörritab seal iga päev kõndivat inimest.

Kõnealune tee oli küll ka üleeile tavalise autoga läbitav, ent Viive Tolmov autot ei juhi ning läheb kodu juurest bussipeatusesse jalgsi. Seega ei ole tal olnud lompide ja mudakihi trotsimisest pääsu.

«Kevaditi on tee ikka halvem olnud, aga ma ei mäleta, et see 27 aasta jooksul kordagi nii hull oleks olnud kui praegu,» rääkis Tolmov.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles