Koerajalutaja tabas Holstres varga

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Holstre kauplus suleti 2012. aastal ning on sellest ajast tühjana seisnud. Nüüd on alanud ehitus, et kevadel seal taas pood avada.
Holstre kauplus suleti 2012. aastal ning on sellest ajast tühjana seisnud. Nüüd on alanud ehitus, et kevadel seal taas pood avada. Foto: Elmo Riig / Sakala

Esmaspäeval tungisid kaks purjus meest mitu aastat tühjana seisnud, aga nüüd taasavamiseks remonditavasse Holstre kauplusesse. Neid õnnestus tabada tänu kohalikule mehele, kes koos koeraga ühe varastest kinni võttis.

Esmaspäeval kella 18.30 paiku teatati, et Viljandi vallas Holstre külas on lõhutud aknaklaas, painutatud laiali akna ees olevad trellid ja tungitud ehitusjärgus kaupluse ruumidesse. Et sissemurdmisega käivitus kaupluse signalisatsioon, sai poeomanik kiiresti politseile infot anda.

Alarmi kuulis kohalik 24-aastane mees, kes asus politsei selgitusel väga vapralt tegutsema. Ta jalutas parasjagu koeraga, kui nägi kahtlasi isikuid. Ta andis sellest häälekalt märku ning kui mehed püüdsid jooksusammul põgeneda, vabastas koera rihmast. Haukumist kuuldes ja lähenevat neljajalgset nähes üks meestest tardus ning noormees võttis ta kinni ja andis hiljem politseinikele üle.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles