Kristo Järve: meil on leedulaste vastu päris head võimalused

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

​Kolmapäeval kodusaalis Eesti meistrivõistlustel juba kolmandat korda valitseva meistri Põlva Serviti maha murdnud Viljandi käsipalluritel pole mahti võidujoovastust nautida, sest juba pühapäeval ootab neid ees võitlus Balti liigas.

Üsna kolmapäevase mängu algul haarasid võõrustajad kiirete rünnakutega initsiatiivi ja võitsid poolaja 15:13. Teisel poolajal tõestasid nad pikalt kaotusseisus olles end taas visa võitleja ja ühtse meeskonnana ning jõudsid 20. mänguminutil viigini. Pärast seda kuulus mõõdukas initsiatiiv juba nendele. Pingeline kohtumine lõppes Viljandi HC 29:26 võiduga.

Meeskonna suuremad skooritegijad olid Kristo Voika kaheksa, Ott Varik viie ning Kristo Järve, Robert Lõpp ja Karl Toom nelja väravaga. Serviti poolelt valmistasid viljandlastele enam muret Ardo Puna ja Mario Karuse: Puna kontole kogunes üheksa ja Karuse omale seitse väravat.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles