Öö hakul peetavad koolitunnid kingivad õpilastele vaba päeva

Sigrid Koorep
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Möödunud aastal oli samasugune ettevõtmine «Öökooli» nime all ja kui sel aastal on õhtu peaesineja reisisaadete tegija Henrik Normann, siis mullu esines õpilastele Genka (pildil).
Möödunud aastal oli samasugune ettevõtmine «Öökooli» nime all ja kui sel aastal on õhtu peaesineja reisisaadete tegija Henrik Normann, siis mullu esines õpilastele Genka (pildil). Foto: MIKK KASK

Kitzbergi gümnaasiumi kuni 175 õpilast jäävad täna õhtul poole ööni kooli maailmatarkust taga ajama, kuid kevadvaheajale eelnev reede antakse neile selle eest vabaks.

Ülehomse, viimase veerandipäeva saavad vabaks need VII–XII klassi õpilased, kes osalevad tänaõhtusel «Maailmaööl». See algab kell 18.30 ja lõpeb kella ühe paiku öösel. 

«Maailmaööl» omandatakse teadmisi tavalisest vabamas vormis. Loengutes ja töötubades on võimalik saada uusi teadmisi oma ala asjatundjatelt. Nii tuleb toitumisspetsialist ja personaal­treener Erik Orgu tegema Mehhiko ja Aasia köögi töötuba. Orgut on õpilastele tutvustatud kui telesaadete «Kaalul on rohkem kui elu» ja «Kallis, sa oled kosunud» juhti.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles