Eesti üks paremaid võistlushobuseid lõpetas karjääri

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kertu Klettenberg ja Ulrike R teenisid 2015. aasta «Tallinn International Horse Show’l» kolmanda koha.
Kertu Klettenberg ja Ulrike R teenisid 2015. aasta «Tallinn International Horse Show’l» kolmanda koha. Foto: Jaanus Lensment

Kertu Klettenberg teatas eile, et tema ja kogu Eesti üks paremaid takistussõiduhobuseid, 15-aastane Ulrike R lõpetab võistlusspordi ja jätkab sugumärana.

Oma Facebooki seinale seatud postituses tõi Klettenberg põhjenduseks hobuse tervise: juba mitu korda on tulnud ravida tema jalakõõluseid. Nüüd leiavad Gunnar ja Kertu Klettenberg, et 15-aastasel tipphobusel on aeg minna teenitud pensionile.

«Paraku on nii, et meie ühine tähelend jääb siin katki. Ta oli ja on suure sõidu hobune, aga selleks ei ole ta kahjuks enam vormis. Parem on tal minna pensionile, mida ta saab veeta rahulikult ja väärikalt,» selgitas Kertu Klettenberg, kes saavutas Ulrike R-iga arvukalt häid tulemusi nagu ta isa Gunnar Klettenbergki.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles