Viiratsi pagar otsib uut nime ja kavandab laienemist

Rannar Raba
, Sakala vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ühemehefirmana alustanud Viiratsi Pagari uues tootmiskohas Viljandis Raua tänaval teeb praegu pagari- ja kondiitritööd kümmekond naist.
Ühemehefirmana alustanud Viiratsi Pagari uues tootmiskohas Viljandis Raua tänaval teeb praegu pagari- ja kondiitritööd kümmekond naist. Foto: Rannar Raba / Sakala

Sellest, kui Peeter Putnik Viiratsi Konsumist vändaga hakklihamasina ostis ja oma käega esimesed müügiks mõeldud lihapirukad ahju pistis, on möödas viis aastat. Nüüd töötab tema alluvuses kümme küpsetajat ning ees terendab pagaritubade rajamine Tartusse ja Tallinna.

Ehkki nimi viitab Viljandi külje all asuvale alevikule, ei ole osaühingul Viiratsi Pagar juba ammu selle paigaga pistmist. Varsti pärast tegevuse alustamist kolis ta oma tootmise maakonnakeskusse Koidu tänavale. Peagi jäi ka uues kohas kitsaks ning firma võttis rendile Männimäel pankrotistunud Ukuaru kohviku ruumid. Hiljuti kolis ta kolmandat korda, sedapuhku Kantremaa tööstuspiirkonda Raua tänavale.

Sobivamad ruumid

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles