Sellest, kui Peeter Putnik Viiratsi Konsumist vändaga hakklihamasina ostis ja oma käega esimesed müügiks mõeldud lihapirukad ahju pistis, on möödas viis aastat. Nüüd töötab tema alluvuses kümme küpsetajat ning ees terendab pagaritubade rajamine Tartusse ja Tallinna.
Tellijale
Viiratsi pagar otsib uut nime ja kavandab laienemist
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ehkki nimi viitab Viljandi külje all asuvale alevikule, ei ole osaühingul Viiratsi Pagar juba ammu selle paigaga pistmist. Varsti pärast tegevuse alustamist kolis ta oma tootmise maakonnakeskusse Koidu tänavale. Peagi jäi ka uues kohas kitsaks ning firma võttis rendile Männimäel pankrotistunud Ukuaru kohviku ruumid. Hiljuti kolis ta kolmandat korda, sedapuhku Kantremaa tööstuspiirkonda Raua tänavale.