Paalalinnas hukkus raudteel lamanud mees

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärast traagilist õnnetust fikseeris kiirabi rongi alla jäänud mehe surma ning Viljandi matusebüroo omanik Endel Arba koos kaastöötajaga oli see, kes lahkunu sündmuskohalt ära viis.
Pärast traagilist õnnetust fikseeris kiirabi rongi alla jäänud mehe surma ning Viljandi matusebüroo omanik Endel Arba koos kaastöötajaga oli see, kes lahkunu sündmuskohalt ära viis. Foto: Elmo Riig

Teisipäeval veidi enne kella viit märkas Viljandi linna piiri ületanud Elroni rongijuht rööbastel takistust. Pidurdamine enam ei aidanud ning rong sõitis üle raudteel lamanud mehe.

Et see oli inimene, sai juht teada alles siis, kui oli 120 kilomeetrit tunnis liikuva rongi pidama saanud ning läinud teel olnud takistust kontrollima. Politsei välijuhi Erki Jürgeni sõnul pidas rongijuht teel olnud takistust esmalt kellegi rumalaks naljaks, sest talle tundus, et see on nukk.

Kes hukkunu oli, polnud eile õhtuks veel selge.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles