Kvaliteedi ühtlustamine eeldab võrdseid standardeid

, aktsiaseltsi Baltic Restaurants Estonia müügi- ja turundusjuht
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

EESTI KOOLITOIT on praegu kindlasti kvaliteetsem kui eales varem. Baltic Restaurants on oma Daily koolisöökla kaubamärgiga alati püüelnud selle poole, et võiks häbenemata kuulutada: meie köökides valmiv toit on maitsev ning kvaliteedistandardid on Eesti rangeimad.

Mullu sügisel lahvatanud kartuliskandaali valguses võis nii mõnelegi jääda vastupidine mulje. Nimelt heideti meile ette, et pakume lastele lihtsamini transporditava sulfiteeritud kartuli kujul ebakvaliteetset toitu. Olukord lahenes kiiresti ning nüüd võime olla uhked selle üle, et mitte ainult Viljandis, vaid ka mujal meie teenindatavates koolides üle Eesti söövad lapsed ainult naturaalset kartulit.

Samas jäi kõlama hulk väiteid, mis ei pea sugugi paika, kuid mis ikka ja jälle eri kõne­isikute kaudu ära trükitakse. Kas või seisukoht, et kartulite sulfiteerimises on midagi taunimisväärset. Eesti toiduohutuse ja tervisekaitsega seotud institutsioonid on kuulutanud sulfiteerimise täiesti ohutuks ja igati aktsepteeritavaks protsessiks, mida kõikjal Eestis nii suurköökides kui toiduainetööstuses kasutatakse.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles