Greg Hallop pälvis Prantsusmaal võiduga ohtralt tähelepanu

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandi rattaklubi kasvandik Greg Hallop sõidab tänavu Prantsusmaal UC Monaco vormis ning möödunud pühapäeval võitis ta Nice’is  korraldatatud kriteeriumisõidu «Souvenir Louis-Nucéra».
Viljandi rattaklubi kasvandik Greg Hallop sõidab tänavu Prantsusmaal UC Monaco vormis ning möödunud pühapäeval võitis ta Nice’is korraldatatud kriteeriumisõidu «Souvenir Louis-Nucéra». Foto: Kim Caritoux

​Tänavuse jalgrattahooaja seni kõige kõrgema tasemega velotuuri Pariis–Nice lõpupäev Prantsusmaa kuurortlinnas Nice’is algas Viljandi rattaklubi kasvandiku Greg Hallopi võiduga. Esikohaauhind anti talle kätte maineka mitmepäevasõidu pjedestaalil.

Enne kui maailma paremikku kuuluvad profiratturid startisid velotuuri viimasele etapile, korraldati Nice’is kriteeriumisõit «Souvenir Louis-Nucéra». See amatöörratturite jõuproov, mille starti lubati eri kategooria sportlased, lõppes UC Monaco ridades sõitva Greg Hallopi võiduga.

Hallopile järgnesid Prantsusmaa ratturid Thibault Athané ja Antoine Lavieu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles