Rongi all hukkunud mees lamas liikumatult rööbastel

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Teisipäeval kell 16.48 Viljandis Paalalinna ülesõidul raske õnnetus, kus inimene jäi rongi alla ja hukkus. Esialgsetel andmetel lebas hukkunu raudteel 300 meetrit enne ülesõidukohta.

Tallinnast tulnud Elroni reisirong jäi pärast kokkupõrget seisma paarsada meetrit enne Paalalinna ülesõitu, hukkunu oli raudteel veel sadakond meetrit kaugemal. Sündmuskohal on politsei, kes selgitab juhtunu täpseid tagamaid võttes inimestelt ütlusi juhtunu kohta ning kogudes tõendeid sündmuspaigalt. Ka on selgitamisel hukkunu isik.

Rongijuhi esmaste ütluste järgi märkas ta umbes 500 meetrit enne Paala ülesõitu rööbastel takistust, kuid vahemaa oli liiga väike, et rongi enam aegsasti peatada. Kui rong peatus, selgus kontrollimisel, et rööbastel oli inimene. Politsei välijuhi Erki Jürgeni sõnul oli rongijuht esimese hooga arvanud, et raudteele seatud takistus on kellegi rumal nali, sest ta pidas liikumatult lamanud meest nukuks.

Kella 17.26 ajal saabusid sündmuskohal kriminalistid. Kiirabi fikseeris surma ja lahkus seejärel.

Kella 17.40 ajal lubati rongil lahkuda sündmuskohalt jaama. Rong hilines traagilise sündmuse tõttu ligi 50 minutit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles