Mulgi mälumäng leiab peagi lahenduse

Sigrid Koorep
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mulgi mälumängu juhivad viimase etapi eel Karksi mulgid.
Mulgi mälumängu juhivad viimase etapi eel Karksi mulgid. Foto: Elmo Riig / Sakala

Kolmapäeval, 23. märtsil saab selgeks, kes on Mulgimaa parimad mälumängurid, kui Kaarli rahvamajas leiab aset Mulgi mälumängu «Nelläs» viimane, viies etapp. Ühtlasi on kavas hooaja pidulik lõpetamine.

Läbi hooaja on mõõduvõtul osalenud 19 viieliikmelist võistkonda kõigist Mulgimaa omavalitsustest. Iga etapp on toimunud eri kohas.

Olav Renno, Piia Männi, Alli Laande, Anne-Ly Ütsiku, Enno Liiberi ja Anne Pai koostatud küsimustega alustati oktoobrikuus Hallistekihelkonnast Mõisaküla kultuurimajast, sealt liiguti edasi Tõrva kultuurimajja, järgmiseks tulid Paistu ja Ala rahvamaja ning lõpuks jõutakse tagasi Halliste kihelkonda Kaarli rahvamajja. 

Kõikidel etappidel saadud punktid summeeritakse ja selgitatakse üldvõitja. Mälumängu lõpetamisel auhinnatakse võistkondi tänukaardi ja meenetega.

Karksi valla kultuurikeskuse juhataja Kai Kannistu sõnul on väga suur tõenäosus, et juba neljandat korda järjest saavad üldvõidu Karksi mulgid. Siiski on nende sabas võistkondi Tarvastu ja Halliste vallast ning Mõisakülast ja Võrtsu veerest. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles