Repliik. Kokkuhoid Viljandi moodi

Tiina Sarv
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tiina Sarv
Tiina Sarv Foto: Jaan Pääsuke

Protestidest hoolimata kahandati Viljandis uut linnaeelarvet vastu võttes pensionäride tasuta bussisõidu võimalusi. Üks volikogu liige olla koguni öelnud, et pensionäride tasuta bussisõit on linna arengu suur pidur. Loomulikult tuleb pidur pealt tõmmata, et areng saaks hoogsalt edeneda.

Senisest väiksema toetusega peavad läbi ajama paljud puuetega inimeste ühendused. Vähihaigete tugirühmale antav toetus kahanes 120 eurolt 100 eurole. Aastas, mitte kuus! Samamoodi vähenesid reumaatikute, psoriaasi põdejate ja teistegi toetused. Kui aga haigeid koondava ühenduse arve juhtub olema SEB pangas, tuleb laekunud 100 euro kontohooldustasu maksta 1,50 eurot kuus. Ega muud üle jäägi, kui maksta, sest selles valdkonnas raha kilekotiga ei kanta.

Ei tea, kui suur on rohkem kui 20 miljoni euroni küündiva linnaeelarve kokkuhoid vanade ja haigete arvelt, aga otsustajatest räägib see nii mõndagi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles